busted

Jag är så blåst så det är inte sant alltså! Köpte min iPhone 4 svart för några veckor sedan och då fanns det inga som helst planer på att en vit modell skulle lanseras, men vad är det jag nu ser på Telenors hemsida? APA!

Däremot talade hon i butiken bara om nackdelar om denna modellen såsom att skärmen ej skulle få samma skärpa med det vita glaset runtomkring + att ljuset skulle reflekteras på något konstigt vis så att bilderna ej skulle bli bra. Ska vi tro på detta?
Men what ever vilken färg? Är sjukt nöjd med min! :D
Men höhö, visst spelar färgen roll ^^

1. Ullared
2. Ullared
3. Telenor

g


Allt å inget

Helgen har spenderats på landet och hur hunnit med en hel del roliga saker bla: kört bil, cyklat till hästarna och bestämt när de ska komma i sommar (:D), kollat på ett ovanligt roligt tvprogram vid namn Just three boyz, badat två gånger och lekt Följa John med en katt!
Skrev innan om att jakten på en tredje ridhäst ska börja, vi ska bla sätta upp några annonser i mataffärer och ta mod till oss, och helt enkelt åka runt och fråga folk i trakten! Det värsta som kan hända är att få ett nej, eller kanske en smäll? ;) Aja, vi SKA varje fall få tag på en tredje havremoppe, det måste ju finnas någon bonde i trakten som inte orkar rida sin(a) hästar själv som mer än gärna tar emot lite hjälp??! Hittar vi ingen är det inte hela världen heller, men det finns så mycket mer man kan hitta på då man har varsin häst lixom! ;)
~ Bilder från iPhone ~




Hoppas ni förstår att designen ej är färdigfixad, endast headern.

g


3 varelser ;p


Eftersom det är dessa två filurerna som kommer ta över handlingen i bloggen till sommaren så låter det väl vettigt att ni vet vilka de är? ;D


Obell, kallas Belle, är en Nordsvensk vallack på 10 år som jag och min vän Tova hade hand om under sommaren 2010. Han är tålanmodet själv, hur trygg som helst och världens snällaste!
Första dagen vi testade att rida honom, fick man springa framför honom för att han överhuvudtaget skulle trava, då han inte hade blivit riden på flera år. Det gick framåt och efter x antal försök galopperade vi på honom. Innan vi lämnade tillbaka honom hade vi hoppat honom, och även tränat en del horsemanhip. Han följde oss som en hund från och till hagen! :) Denna sommaren hoppas vi att lära känna honom ännu bättre och fortsätta jobba med både ridningen, körning och horsemanship!


Dream Tag, Taggen, är 15 år (tror jag det var) är ponnyn som Tovas yngre syster Saga red förra sommaren. Lagom till denna sommaren har hon växt ur honom vilket betyder att vi kommer köra honom en hel del! :D
Jag skulle vilja beskriva Taggen som en typisk ponny, ursnäll men fruktansvärt envis, hehe.
Finaste minnet med honom kan både Tova och jag vara överrens om, då han kom galopperande mot oss då vi skulle hämta honom i hagen! Sagoponny!


Frågan är, vilken blir den tredje hästen? Vi är ju på jak efter en till ridhäst nämnligen!
Vi ska börja leta lite i trakterna imorgon så får vi se om det går framåt eller åt vilket håll det nu går! ;) Wish us luck!

g



Back in..?

Ni har ju säkert märkt att jag aldrig skriver, men TILL SOMMAREN ÄR JAG TILLBAKA! :D Har helt enkelt tröttnat på att designen dampar och har sig + att mitt liv är inte så speciellt intressant, så jag tänker inte plåga er mer med värdelösa inägg och annat! ;)
HA DE NU TILLS DESS!
Vi säger att jag är tillbaka den 1 juni, då ni!



g



Bloggtävling



Klicka på bilden för att hitta tävlingen! :D

g


RSS 2.0